Klacht: Lungo koffie capsules perla volle Grande

op 26 mei 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Deze capsules had ik pas gekocht ik dacht wel lekker de volle ( ik had altijd de krachtige ) maar hij begint even en dan stopt het er mee en dan krijg ik hem amper open of hij niet goed door prikt ik weet het niet maar ik durf deze niet meer te gebruiken, bang dat hij er mee stuk gaat .Is deze klacht bekend vind het jammer want ik hou wel van een pittig kopje koffie , de andere is ook heel lekker.
Ik hoor graag van U .

met vriendelijke groet ,
Mevr. Bot

Gewenste Oplossing:

Dat ze ook goed door prikken zo als de andere.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cj3137nc