Klacht: Lui personeel

op 09 september 2016 over Gamma in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij Gamma Bussum waar ik een trouwe klant ben, wilde ik een houten steel laten afzagen. Niemand in de zagerij, naar de receptie. Na 5 minuten een mopperende medewerker, die eerst andere dingen ging doen en het was zijn werk niet. Tenslotte zei hij dat er geen rondhout gezaagd kon worden, bij de kassa was een handzaag en daar kon ik hem gaan afzagen. Ik ben 65 jaar en zei hem dat ik dat niet kan. Daarop beende hij weg – langs de kassa – en riep : “Pech gehad !”
Als men daar zo behulpzaam is, ga ik voortaan wel naar de Karwei.

Gewenste Oplossing:

Als men even 2 minuten de moeite neemt om dat stokje voor me door te zagen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gamma

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gamma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BGAJ