Klacht: loslaten van naden bij mouwen en aan de voorkant vannde blouse

op 21 september 2016 over Tom Tailor in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In het voorjaar heb ik de veja in Merksplas een leuke blouse van jullie merk gekocht.Ik heb m niet baak aangedaan en is daarom niet vaak gewassen. Bij het strijken van de blouse ( gestreept blauw-wit langer model) merkte ik al deze mankementen. De blouse was rond de 45 euro. Ik vind dit eerlijk gezegd niet kunnen en heb hetook nog nooit eerder met een kledingstuk meegemaakt. En bovendien is de bouse 2 keer met de hand gewassen. Ben er dus extra zuinig mee geweest. Dus mijn vraag is hoe kunnen we dit oplossen.
Hopende op een reactie Uwerzijds,
Met vriendelijke groetjes,
Marian Martens.

Gewenste Oplossing:

Geld terug eventueel of op jullie kosten de blouse laten repareren bij een naai atelier bij ons in het dorp

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tom Tailor

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tom Tailor nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door blousje