Klacht: gaatje in rok

tomtailor op 24 november 2022 over Tom Tailor in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na aankoop blijkt er een gaatje te zitten in de rok. Ik heb contact opgenomen met Tom Tailor, maar ze verwijzen me naar de winkel van aankoop. Ik had echter al vermeld dat ik de rok op vakantie gekocht had en dat terug naar de winkel gaan geen optie was. Dat heb ik nogmaals laten weten, maar ik krijg geen reactie meer.

Gewenste Oplossing:

vervangende rok of (een deel van) het aankoopbedrag terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tom Tailor

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tom Tailor nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tomtailor