Klacht: Loslaten van buitenste laagje slipper en bandje eruit

op 11 juli 2019 over Havaianas in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar kocht ik Havaianas die duurder waren dan normaal. Ze zijn om zo te dragen en niet ala waterslippers. Donkergroen glanzend met het merk in zilveren letters. Eerst liet aan de binnenkant het laagje los. Daarna ging een van de achterste bandjes een stuk uit de gleuf. Daardoor zijn ze niet meer te dragen. Mijn andere paar heb ik ruim 7 jaar gedragen met veel plezier en gingen toen pas stuk.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een nieuw paar ontvangen. Maar 4142 liefst weer dezelfde donkergroene of zwarte als deze er niet meer zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Havaianas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Havaianas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]