Klacht: loslaten de foly

op 29 juni 2017 over Ov chipkaart in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

: heb gebeld met klanten service omdat de folie los laat waar de pas foto op zit kom hem laten vervangen moet ik 11 euro gaan betalen volgens een medewerker ik vind dit onacptable kaart is niet zo oud nog en nu laat de folie al los is me 2e ov chipkaart en me vorige heeft daar nooit last van gehad had en deze wel en verlang gratis vervanging van de ov chipkaart vooral omdat die nog geldig is tot 30-09-2021

Gewenste Oplossing:

kosteloos vervangen van me ov chipkaart

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ov chipkaart

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ov chipkaart nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hennie1977