Klacht: Loreal ‘washout’ colorista

op 07 juli 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 8/9 weken geleden de rode variant van loreal’s colorista ‘washout’ gebruikt voor mijn nooit eerder geverfd bruine/blonde haren.

Aan de onderkant heb ik mijn haren terug en is het product er uit..
Boven zit mijn uitgroei.. en tussen in zit nog overdreven rode gloed. Vooral buiten is het goed zichtbaar.. en het ziet er echt verchrikkelijk uit! Ik hoopte echt dat het een washout-product zou zijn. Helaas …

Gewenste Oplossing:

Als het product uit mijn haar is !

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 03 oktober 2017 om 15:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Naar aanleiding van het bericht dat wij via klacht.nl ontvingen, hebben wij direct contact met Cansu gezocht. Wij vinden het erg vervelend om te moeten lezen dat Cansu dit keer teleurgesteld is in ons product. Wij hebben gevraagd om telefonisch contact op te nemen voor overleg. Wij hebben helaas tot op heden geen reactie van Cansu ontvangen.

Alle klachten die gemeld zijn door LazZKizii61