Klacht: L’Oréal Colorista werkt niet

op 01 juli 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb zojuist plukjes van mijn haar geverfd met Colorista van L\’Oréal(kleur Turquoise, 1,5 tube gebruikt) en het werkt voor geen meter. Heeft eigenlijk bijna niet gepakt, en op sommige plekken is het alleen dof groen uitgeslagen. Ver van turquoise dus!

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik mijn geld terug heb. Dit is namelijk mijn geld niet waard. Loop nu alleen maar voor schut met een paar doffe groene plukjes.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 14 juli 2017 om 14:09 geantwoord

Geboden Oplossing:

Naar aanleiding van het bericht dat wij via ontvingen, hebben wij direct contact met Melissa gezocht. We vinden het erg vervelend om te moeten lezen dat Melissa dit keer teleurgesteld is in ons product. Na het telefonische contact , hebben wij samen een oplossing besproken en gevonden. Wij hopen dat Melissa onze producten weer met veel plezier zal gebruiken in de toekomst

Alle klachten die gemeld zijn door Melissa.S