Klacht: lokken bedrijven in schuld

op 19 juni 2017 over Werkspot in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

werkspot benaderde mij telefonisch diverse malen mocht het uitproberen daarna na 2 weken kreeg ik geen opdrachten toen moest ik 290 euro betalen en 2 maanden later sturen ze het naar deurwaarder ik heb diverse malen gebeld van hanteren juli geen opzeg termijn en gezegd dat ik het niet wil maar tervergeefs sturen ze het toch naar de deur waarder zo zetten ze beginnende bedrijven in schulden die het alzwaar hebben

Gewenste Oplossing:

ik ben niet tevreden anders had ik hier niet gezeten

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Werkspot over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door sam290