Klacht: Lockdown en been reacties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit vast in Marokko in verband met de corona en ik bel en e-mail mij eigen suf en geen reacties . De UWV maakte mij 200 vrij en Piet ongeluk naar de de deurwaarder gegaan en krijg geen reacties of antwoorden mijn telefoontjes of e-mails . Ik zit in Marokko zonder geld en dacht trekken ze de inbeslagname in tijdens deze crisis, naar zij hebben lak aan medemens . Er komt altijd iets in mijn hoofd, dat dit kantoor met de grond gelijk gemaakt moet worden . Ik ben bang dat het uit de hand zal lopen en hoop dat inbegrepen zal worden .

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik een eerlijke, correcte antwoord krijg en antwoord krijg van mijn e-mails .

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mogtar