Klachten over M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso in de categorie Incassobureaus. Bovenaan... Lees meer >

Statistieken van M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso in de categorie Incassobureaus

17 klachten gemeld
1.7 /10
21 stemmen
21

Tijdslijn

Eindeloze betaling

Klacht van op 23 oktober 2018 over M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso in de categorie Incassobureaus

Ik wou mn schuld betalen dus ik druk op ideal en zie t gehele bedrag staan en betaal en na mn betaling zie ik staan 0,00 dus mooi schuld betaald. Nu kijk ik vandaag online in mijn dossier staat er ineens... Lees meer

Ik had een betaalachterstand bij vgz welke naar mgde jong is gegaan direct met hun een maandelijkse betaal regeling afgesproken nu zou ik afgelopen maand de laatste termijn betalen zo gezegd zo gedaan nu blijkt dat er volgens hun administratie... Lees meer

Ik heb een betalingsregeling gehad (dacht ik) via M.G. de Jong voor nota's van IZZ zorgverzekering. Bij mijn weten heb ik elk maandbedrag betaald plus een klein bedrag extra om de hele vordering te voldoen. Ik dacht dus, klaar! Nu... Lees meer

Dit kantoor verplaatst oninbare vorderingen naar andere bedrijven die door dit kantoor in het leven zijn geroepen. Naar mijn mening is dit niet toegestaan. In principe gaat het om doorverkopen van vorderingen, iets wat niet toegestaan is in de deurwaarders... Lees meer

Vgz stuurt naar de jong gerechts deurwaarder te Arnhem. Premie feb niet ontvangen. Vervolgens betaal ik de jong plus de incasso kosten. Draag vgz hierna de bewijsstukken dat de premie feb wel betaald is. Vgz trekt de hoofdsom vordering in... Lees meer

ik heb al een lopende zaak bij inkassier ( M.G DE JONG GERECHTSDEURWAARDER ) in het begin kwamen er dus incassokosten bij nou prima, ik heb mij altijd gehouden aan de betalingsregeling, na paar maanden werden de incassokosten ineens verhoogd, ook... Lees meer

Van de een op de andere dag werd mijn zorgtoeslag ingehouden. Gebeld met deze deurwaarder en verteld dat ik hiervan oa mijn medicijnen moet betalen en ook dat deze inhouding niet terecht is. Deurwaarder had geen begrip en geduld en gooide... Lees meer

Ik bel al maanden om te vragen hoeveel ik nog moet betalen,maar elke keer krijg ik te horen dat zij mijn vraag niet kunnen antwoorden. Ik wil mijn schuld in een keer aflossen maar helaas kan ik niet achter komen... Lees meer

Vandaag kreeg ik een ingesproken bericht op de antwoordapparaat over een openstaande bedraad. Werd verteld dat ik een betaling moet doen binnen 3 dagen. Ten eerste ze noemen niet eens de opdrachtgever over wie het gaat. Ten tweede volgens mg... Lees meer