Klacht: Deurwaardersbericht uitsluitend via de mail

op 01 september 2018 over M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een betalingsregeling gehad (dacht ik) via M.G. de Jong voor nota’s van IZZ zorgverzekering. Bij mijn weten heb ik elk maandbedrag betaald plus een klein bedrag extra om de hele vordering te voldoen. Ik dacht dus, klaar! Nu ontvang ik via de mail een bericht van de Inkassier dat ik acuut nog een bedrag moet betalen inzake een vordering van IZZ. Ik herken het bedrag niet en kwam er via Google achter dat Inkassier en M.G. de Jong één en dezelfde zijn.
Ik weet niet wat ik moet doen. Betalen of afwachten tot de vordering per brief wordt toegelicht. Ik vind dit een vreemde gang van zaken.

Gewenste Oplossing:

Als ik weet wat ik moet doen zonder extra kosten te riskeren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Braampje