Klacht: Dubbele kosten door niet opzeggen contract vorige provider

Romer op 11 maart 2013 over Lijbrandt in de categorie Vaste Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Lijbrandt biedt een overstapservice aan ter voorkoming van dubbele kosten. Zij laten echter hun eigen contract ingaan zonder dat de provider is opgezegd waardoor je alsnog dubbele kosten hebt. Meerdere maaltjes gestuurd, keurig een bevestiging ontvangen maar daar blijft het bij. Klantenservice doet niets en adviseerde wederom een mailtje te sturen naar de klachtenafdeling. En toen……… Bleef het wederom stil

Gewenste Oplossing:

Teruggave dubbel kosten.
COMMUNICATIE !!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lijbrandt over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Lijbrandt in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lijbrandt een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lijbrandt

Heeft op 12 maart 2013 om 14:08 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Romer,

Onze overstapservice kan van start gaan op het moment dat ons abonnement volledig actief is, op deze manier weten we zeker dat onze klanten niet zonder diensten komen te zitten op het moment dat er moet worden overgestapt. Uw abonnement is volledig actief sinds 4 januari, op 5 januari heeft u per e-mail de gegevens gestuurd voor de overstapservice.

Helaas bent u verkeerd geïnformeerd over het e-mailadres waar u de informatie heen moest sturen, op 16 januari heeft u de gegevens alsnog naar het juiste e-mailadres gestuurd.
Onze collega's zijn meteen voor u aan de gang gegaan met de overstapservice, op 23 januari is uw telefoonnummer overgenomen. Na de overname is de opzegging van het abonnement (met uitzondering van het TV gedeelte) voor u opgezegd, de opzegdatum die wij door hebben gekregen is 7 februari 2013.

Omdat wij het vervelend vinden dat u verkeerd bent voorgelicht en hierdoor langer heeft moeten wachten op uw overstap + opzegging willen wij u uit coulance 2 weken abonnementsgeld vergoeden, deze vergoeding wordt binnen 2 facturen voor u verwerkt.

Omdat wij uw klacht nu online hebben behandeld hebben wij uw klacht bij onze klachtenafdeling gesloten, u ontvangt hier verder geen bericht van.

Met vriendelijke groet,

Ruben Smith
Webcare Lijbrandt

Reactie van de melder van de klacht

10 jaren geleden - Allereerst moet mij van het hart dat het me wat bevreemd dat we op herhaaldelijke schriftelijke klachten rechtstreeks aan Lijbrandt gewoon GEEN ENKELE REACTIE hebben ontvangen en nu ik dat uiteindelijk via deze site een klacht over Lijbrandt klaag er wel een snelle reactie komt. TREURIG dat Lijbrandt zo met haar klanten om gaat. Dan nu de inhoudelijke reactie op de geboden 'oplossing'. een Overstap service is er ter voorkoming van Dubbele kosten en dat is ook wat ik aan Lijbrandt heb gecommuniceerd. Het verzoek was de dienst van Lijbrandt aan te laten sluiten op de afloop van het UPC contract. dat is dus duidelijk niet gebeurd. Lijbrandt heeft zonder overleg de dienst op 4 januari laten ingaan daarna pas de UPC service opgezegd (met de extra 14 dagen vertraging zoals eerder beschreven) met als gevolg dat de UPC service per 8 februari opgezegd is. Dit betekent dus een maand dubbele kosten en niet 2 weken. Uit "coulance" word nu 2 weken compensatie geboden. Coulance ? Lijbrandt heeft gewoon fouten gemaakt en reageert vervolgens in het geheel niet als de klant hierover vragen stelt of klaagt bij eigen helpdesk of via het e-mail adres van de klachten afdeling (de klachten afdeling is namelijk niet per telefoon bereikbaar, waarschijnlijk omdat ze dan echt met klanten in aanraking komen) . Het zou Lijbrandt sieren als ze hun fouten erkennen en gewoon een de kosten voor de extra maand vergoeden in plaats zich achter "coulance" te verschuilen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Lijbrandt beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door