Klacht: Lidl is oplichterij!!

op 20 september 2017 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb laatst een bestelling bij lidl geplaatst en kreeg 2 dagen later pas te horen dat de bestelling niet geleverd kon worden omdat het product er niet is.. In de mail stond ook dat ik mijn geld terug zou krijgen. 5 dagen later nog steeds mijn geld niet ontvangen. Het product stond op de website als leverbaar dus pas op! Scammers. GEEEF MIJN GELD TERUG. Heb ook meerdere malen mailtjes naar ze gestuurd en nog geen reactie ontvangen. Bij bellen nemen ze niet op. Lidl shop is oplichterij!!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik eindelijk mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lidl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 21 september 2017 om 16:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door halimamo