Klacht: levertijd jbl speaker

op 20 juni 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb dezelfde klacht die vaker genoemd wordt.
eerst denk je leuk! een gratis speakertje bij mijn scheermesjes.
vervolgens ben je inderdaad weken verder krijg je een mail dat het wegens groot succes nog tot 4 weken kan gaan duren en vervolgens krijg je ook nog een mail met de vraag om een copy van de kassabon op te sturen.
Deze bon heb ik al lang weggegooit nadat ik een bevestigingsmail heb gehad dat de aanvraag van de speaker was goedgekeurd.
Verder vraag ik me af hoe het mogelijk is dat ze je wel kunnen mailen om vertraging door te geven maar niet gewoon eindelijk die speaker kunnen opsturen nadat je alle gegevens correct hebt ingevuld en goedgekeurd zijn.

ik ben geneigd om te zeggensteek dat speakertje er maar lekker in.
oplichtingspraktijken, zo kan ik ook wel acties houden

Gewenste Oplossing:

nou, allereerst uiteraard dat speakertje en een compensatie voor het ongemak zou ook wel op zijn plaats zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lmaas