Klacht: Levering niet gekregen

op 26 mei 2020 over Light in the box in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik heb op 26 april 2020 een kleed besteld en betaald via light in the box. Deze heb ik nog altijd niet gekregen. Graag wil ik een e-mail adres van light in the box hebben maar ik vind mijn bestelling niet terug. Enkel via e-mail heb ik betaalbewijs van dit kleed. Wilt u me helpen?

Alvast bedankt!

Gewenste Oplossing:

Ontvangen van het kleed

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Light in the box

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Light in the box nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door S1997