Klacht: Levering Microsoft office pakket

op 05 mei 2017 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb dat pakket 27 Maart besteld geenn levering diverse telefonische gontacten met groupon gehad laatse bericht het pakket zou 1 Mei 2017 verzonden worden. Diverse keren een chat met groupon gehad moest gebruik maken van Groupon code lukte niet code was bruikbaar tot 30 April 2017 is nu verlengd maar gebruik lukt nog steeds niet omdat ik niet de juiste code kon kopiëren op laast werd de chat verbroken vandaag 5 Mei terwijl ik nog bezig was met de chat contact.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bestelde en betaalde office pakket toe gestuurd krijg en niet meer moet bellen en chat sturen.waarmee ik volgens mij aan het lijnje wordt gehouden. Groeten, Jan Snoep.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JanSnoep