Klacht: levering magic balls

[email protected] op 28 december 2019 over Light in the box in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 21 november 2019 heb ik deze bestelling gedaan. Op het opgegeven adres is de levering geweigerd, waarna het is teruggestuurd. Ik kan geen contact krijgen met het postorderbedrijf, maar ook light in the box doet geen enkele moeite om mij het pakket toe te sturen. Ik wilde ten einde raad de magic balls opnieuw bestellen om mijn kleinkind niet teleur te stellen. Maar wat blijkt ?, hetzelfde artikel is nu plots twee keer zo duur geworden!!
Een schande! En waarom is er geen contact mogelijk? Zo ga je niet met klanten om! Mijn wens is dat dit voor de kerst is opgelost.

Gewenste Oplossing:

natuurlijk ben ik niet tevreden

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]