Klacht: Levering kast

op 26 mei 2021 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

29 april jl. kast besteld zou vandaag (26-05-21) geleverd worden maar niets.Terwijl ik er een vrije dag voor op moest nemen. Winkel gebeld de kast komt ineens een maand later dus 26-06-21 volgens de medewerker zou er een email gestuurd zijn, nou dus niet!!!!! Of je zelf maar even met het hoofdkantoor wil bellen lekker afschuiven dus. Laatste keer dat ik iets gekocht heb bij Leen Bakker!!!! Ik raad het iedereen af!!!

Gewenste Oplossing:

De oplossing voor mij is morgen brengen dus 27 mei 2021 of geld terug, er zijn genoeg andere winkels!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]