Klacht: levering bank

op 15 januari 2016 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 31-12-2015 de revenna bank besteld bij jullie deze zou geleverd worden op 19-01-2016. Vandaag 15-01-2016 word ik gebeld dat de bank niet bezorgd kan worden op deze datum en dat dit pas weer mogelijk is op 02-02-2016 dit houd in dat ik pas mijn bank 19 dagen later krijg ik vind dit ronduit belachelijk!!! Nu kan ik door jullie fout 19dagen lang op mijn laminaat gaan zitten want ik heb geen bank!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn bank gewoon op tijd komt!!! En anders een tegemoetkoming vanaf jullie kant.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Roxanne Ultzen