Klacht: Levensgevaarlijk Babymatras! (Luna)

op 17 juni 2017 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij Leenbakker een binnenveringsmatras gekocht voor mijn baby. Net als elke moeder was het kamertje ruim voor zijn komst al kant en klaar! Op het moment dat mijn baby geboren was en ik hem dacht veilig in zijn bedje te leggen, gebeurde er tot 2x toe een levensgevaarlijke situatie. De matras is niet vlak! De matras loopt naar de uiteinden af, wat op het oog lastig te zien in in eerste instantie. Met als gevolg, dat mijn baby richting spijlen rolt op zijn buikje! (ingebakerd en al) Dit is een levensgevaarlijke situatie. De nacht erna, was ik panisch hem weer in bedje te leggen…Matras omgedraaid, maar even niet ingebakerd, dekentje heel strak en nog geen 2u later gebeurde het weer! Ik heb mijn baby noodgedwongen in mijn waterbed moeten laten die nacht (wat ook absoluut niet veilig is). Ik heb naar Leenbakker gebeld, ben ernaartoe geweest en ik heb recensie online gezet, heb gemaild, maar nergens geen reactie! Schandalig gewoon! Ik heb de bon niet meer en dus kunnen ze niets voor mij betekenen. Ik snap dat een bon nodig is als je een artikel wilt retouneren voor gewoon iets, maar in dit geval zouden ze zonder pardon die matras uit de handel moeten halen en mij mijn geld terug moeten geven. Mij zoon is inmiddels 6 weken oud en ik sta met mijn rug tegen de muur! Ik heb niet even ergens veel geld liggen om weer een nieuw matras aan te schaffen! Mijn zoontje slaapt nu noodgedwongen op een tweedehands matrasje, wat natuurlijk ook niet goed voelt en ze bij veiligslapen.nl ook zeker niet aanraden. Ik ben WOEST!

Gewenste Oplossing:

Mijn geld a; 59e terug en wel zo snel mogelijk, zodat ik eindelijk een nieuw matrasje voor mijn zoontje kan gaan halen en hij en ik weer met een gerust hart kunnen slapen!
Schandalig dat Leenbakker een moeder die net bevallen is van haar baby dit aandoen en zich er de ballen van aantrekken! Verder heeft de leenbakker mijn kraamperiode enorm verpest en eis een vergoeding voor een tijd die de mooiste had moeten zijn voor mij en niet meer terug te draaien is!

Mij zien ze daar NOOIT WEER!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Reactie van de melder van de klacht Erg boze moeder

1 jaar geleden - Super! Deze matras moet uit de handel genomen worden, ik ben blij dat mijn baby nog leeft! Anders had leenbakker een moord op zijn geweten!

Reactie van de melder van de klacht Erg boze moeder

1 jaar geleden - En zoals verwacht geen reactie!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Erg boze moeder