Klacht: Leuke actie

op 19 februari 2018 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Jullie hebben een hele leuke actie lopen met de vitamini’s maar deze actie is maar zo kort 2 maanden dat je nooit aan alle vitamini’s kan komen want omgerekend betekend dat je voor 1200 euro boodschappen moet doen en dat bij een relatief goedkope winkel als Lidl gaat dat mij in ieder geval niet lukken, zelfs met zegels van andere mensen ben ik blij als ik de 4 haalt en dat met 2 kleinkinderen betekend ieder 2 vitamini’s. Als ik voor 58,60 euro boodschappen doe krijg ik 5 zegels te zot voor woorden.

Gewenste Oplossing:

Een oplossing

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lidl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 19 februari 2018 om 13:37 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Remfra04