Klacht: Lesmateriaal wordt niet geleverd

op 15 maart 2020 over LOI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben 1 november 2019 gestart met de cursus Zakelijk Engels voor gevorderden. Ik heb het hele cursusbedrag in één keer betaald. Het boek ‘ Business Grammar Practice was langere tijd niet leverbaar. Op 6 februari kreeg ik bericht dat het boek weer leverbaar zou zijn, maar ik heb nog steeds niets ontvangen en heb hierdoor maar 2 lessen kunnen doen. Het boek is wel digitaal leverbaar en zou online beschikbaar worden gesteld, ook dat is niet gebeurd. Ze reageren niet op e-mailberichten of na weken door 2 verschillende personen met 2 verschillende antwoorden.
Ik ben nu bijna 5 maanden verder en heb nog bijna niets kunnen doen. Ik had in juni af moeten ronden vanwege een andere baan. Dat gaat niet meer lukken.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik binnen 1 week antwoord krijg op mijne-mailberichten.
Inmiddels ben ik zover dat ik mijn geld terug wil omdat mijn doel voor deze cursus niet meer haalbaar is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar LOI over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door LOI in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Elles62