Klacht: lekke band

op 25 mei 2016 over medipoint in de categorie Zorghulpmiddelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn man zwaar codp belt woesdag kwart over negen op en vraag of ze de band komen plakken word er gezegd maandag morgen vind ik schandalig want de fiets is het enige waar mijn man op naar buiten ken want mijn man kan nog geen 200 meter lopen vind dit schandalig hoe je wordt behandeld wil zo gauw mogelijk andwoord

Gewenste Oplossing:

ben pas tevreden als de band eerder word gemaakt dat mijn man niet 5 dagen binnen moet zitten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar medipoint over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door medipoint in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat medipoint een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

medipoint

Heeft op 26 mei 2016 om 14:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

we hebben gelijk intern gekeken waar het hier mis is gegaan. hieruit is gebleken dat de afspraak vervroegd kon worden dus dat is ook gelijk gedaan naar 27 mei 2016. op deze manier word de klant snel geholpen, verder zal dit intern opgepakt worden om dit in de toekomst te voorkomen

Alle klachten die gemeld zijn door astrd