Klacht: Lek koelingsschijf ijsmachine

op 03 september 2018 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste medewerker,

Onze ijsmachine heeft een koelelement dat ik lange tijd in de vriezer bewaarde. Wegens ruimtegebrek heb ik het in een plastic zak opgeborgen op kamertemperatuur. Toen kwam er een soort van zout uit dat prikte toen het in aanraking kwam met mijn huid. Is het schadelijk? Hebt u een oplossing voor dit probleem? Wellicht een ander element? Of kan ik het bijvullen? Maar dat heeft vast geen zin als het er weet uitlekt. Ik wil t element niet de hele winter in mn kleine vriezer hebben liggen. Dat begrijpt u. We hebben m maar een keer of 3 gebruikt.
Het ijs was heerlijk uit het receptenboekje. Het apparaat is van mn dochter die nu 11 is. Ze was er heel blij mee.
Ik lees graag uw antwoord.

Met vriendelijke groet,

Daniëlla Wolters

Gewenste Oplossing:

Een nieuwe koelingsschijf

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Daanphilips