Klacht: lege schappen en onleesbare prijskaartjes

op 19 juni 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik erger mij dat op zaterdag vaak de schappen leeg zijn.aangezien de winkel niet bij mij in de buurt is en daar voor niets aankom.tevens is het knap vervelend dat de prijskaartjes van de artikelen uit het onderste schap njet te lezen zijn men mket daarbij op e knieen vaan zitten

Gewenste Oplossing:

Als daar een oplossing voor komt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door woutco