Klacht: Lege schappen

op 19 mei 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kom regelmatig in de winkel en sta meer dan eens voor een leeg schap tot vervelendst toe.b.v. bruin stokbrood eten wij elke dag kom ik van de week is het er niet meer en het komt ook niet meer volgens de winkelbediende terwijl het ook nog een persoonlijke aanbieding was evenals pindakaas grote pot was er ook niet net als snijbonen zo kan ik nog wel even doorgaan. Als dit nou een enkele keer voorkomt is het niet erg naar dit gebeurt regelmatig en met heel veel producten vandaag was het wel heel erg zoveel lege vakken, jammer ik was blij dat we een AH kregen maar dat kan ik nu niet meer zeggen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn dat als ik iets nodig heb ik niet steeds voor een leeg vak sta.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door annekersr@gmail.com