Klacht: Lege (opengescheurde) enveloppe ontvangen

op 22 december 2012 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een lege enveloppe ontvangen die overduidelijk open is gescheurd. Er zat een mascara van benefit in, en een lipbalsum van khiels.
Er zat een briefje bij met excuus, en dat dit waarschijnlijk bij de verwerking van de post is gebeurd maar wat heb ik daar aan?

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn producten alsnog ontvangen of een vergoeding zodat ik vervangende producten kan kopen. Ik snap niet waarom er geen controle is op diefstal bij de verwerking van de post! Dit komt te vaak voor

Bericht van

6 jaren geleden - Het spijt ons dat wij bovenstaande reactie hebben aangetroffen op deze website. Wij nemen klachten zeer serieus en wij willen graag weten of wij iets voor u kunnen betekenen. U kunt hiervoor het beste contact met ons opnemen via Twitter @postnlwebcare. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice via www.postnl.nl/voorthuis/klantenservice/

Alle klachten die gemeld zijn door angelmelody