Klacht: Lege doos ontvangen. En geen contact kunnen leggen met mister auto

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een lege doos ontvangen. Heb gebeld naar het nummer van mister auto maar tevergeefs. Je krijgt een bandje en dan moet je wachten. Na 6 minuten wordt er opgehangen. Heb ook een mail gestuurd naar mister auto met de foto’s van de lege doos en een foto van de factuur, maar die wordt ook niet beantwoord. Vind het echt een slechte webshop! Zal er nooit meer iets bestellen want je kan niet eens met ze in contact komen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik zou krijgen waar ik voor betaald heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mister Auto Webshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mister Auto Webshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kevin gille