Klacht: leer gaat stuk

op 04 mei 2017 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind maart heb ik via zalando Adidas superstar reptile C sneakers coral/white (Art.nr.: AD116D04T-G110032000) gekocht voor mijn dochter. Ze draagt ze nu een paar weken en al vrij snel laat het leer los, er brokkelen kleine stukjes af. Dit mag toch niet gebeuren bij een paar goede adidas sneakers.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een tegoedbon krijgen voor een paar nieuwe sneakers of de oude opsturen en hiervoor een paar nieuwe ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fretien