Klacht: Leeg pakketje binnen gekregen

op 22 juni 2017 over Lots of goodies in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had twee jurken besteld 3 a 4 weken geleden. De bezorger kwam ze brengen en hij had het idee dat er niks in zat. Toen ik het pakketje open maakte zat er tot mijn verbazig totaal niks in. De bezorger zou het mee terug nemen en een melding maken. Ik heb meerdere keren contact gezogd met lots of goodies maar ik krijg zelden een reactie. Wat ik heel onklantvriendelijk vindt. Er word geen oplossing voor mij bedacht.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Lots of goodies

1 jaar geleden - Hoi Renieke, we hebben meerdere malen contact met je gehad dat we het lege pakket graag terug ontvangen. Er kan hier geen leeg pakket de deur uit zijn gegaan dus dan moet er een onderzoek gestart worden en kunnen we je uiteraard een nieuw pakket toesturen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Lots of goodies in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Renieke