Klacht: Led buitenlampen

op 09 april 2013 over Gamma in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

3 jaar geleden 6 Led RVS buiten lampen gekocht, inmiddels zijn er 2 kapot. Dat dit buiten de garantie valt kan ik begrijpen maar op de lamp zelf staat; 50.000 branduren, circa 50 jaar levensduur. Dat is toch vreemd omdat de 2 kapotte lampen net hierop stuk zijn gegaan. 1 lamp is al 1/2 jaar geleden vervangen en de andere moet ik nog vervangen maar deze moet ik dan per 2 vervangen anders heb ik niet dezelfde lampen links en rechts van het terras. De verwarring is wel erg groot; 50 jaar branduren en maar 2 jaar garantie!!!! KOOP dus nooit LED lampen

Gewenste Oplossing:

Een flinke korting op de nieuwe lampen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gamma

Alle klachten die gemeld zijn door Tasco-02