Klacht: Laten staan van kind bij het station

op 18 februari 2018 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon van elf jaar komt uit school en wilt met bus 5 vanaf station Deventer naar de vijftien hij heeft legitimatie en geld voor een kaartje bus chauffeur weigert hem mee te nemen vanwege dat hij elf jaar is status geeft aan dat kinderen alleen vanaf elf jaar mee mogen in de bus ik heb mijn zoon dus op moeten HALEN na twee uur wachten wat mijn zoon heeft gedaan dit is te gek voor woorden wil de chauffeur horen waarom dit is gebeurd
Wacht met spoed op reactie.

Gewenste Oplossing:

Excuus en reden oplossing voor dit probleem.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Henk17