Klacht: Larven in dadels

op 21 juni 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op zondag wilde ik dadelsiroop maken, maar tot mijn schrik vond ik smerige levend larven (bewegend), larven eieren en uitwerpsel in het pakje dadels van Smaakt. Zulke dingen zouden gewoon niet verkocht mogen worden! Natuurlijk gooide ik het hele pak weg, en ik zal nooit meer dadels bij AH kopen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Barbara R.