Klacht: Lange levering op onderdeel van samsungs7 edge mob

op 11 oktober 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mob ingeleverd bij tomo verzekering is nu al zes weken weg en hun zegge samsung heeft problemen met de note dus daarom lange levertijd op onderdelen ,oke maar ik heb een samsung edge 7 dus alle klanten met een samsung die reparatie moeten hebben zijn hun mob weken /maanden kwijt omdat de note problemen heeft ,slechte zaak van samsung !

Gewenste Oplossing:

Ik ben tervreden als mijn mob nog deze week gerepareerd en wel thuis heb en als het nog langer gaat duren moeten ze maar een nieuwe opsturen ik ben goed verzekerd dus ,de klant is de dupe van hun fouten

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Geade waal