Klacht: Lange haar in Geitenkaas maaltijd salade

op 25 mei 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een lange dag werken keek ik uit naar mijn overheerlijke geitenkaas salade met honing tijm dressing. Echter na enkele happen ontdekte ik een haar van zeker 15 centimeters. Mijn eetlust verdween acuut. Ik vraag mij serieus af hoe het gesteld is met de hygiëne in jullie keukens. Ik wil jullie hiervan op de hoogte stellen zodat deze fout niet nog eens gemaakt word.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden met het product wanneer er geen enkele haar in mijn gekochte salade vind. Ik zou het redelijk vinden wanneer ik gecompenseerd word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ME Landman