Klacht: Lang wachten op terugbetaling retourzending

op 11 juni 2018 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling retour gezonden en bevestiging ontvangen van Zalando. Nu na twee weken nog geen geld terug gestort. Contact met Zalando administratief fout moet nog verwerkt worden va februari en nu moet ik afwachten tot deze fout hersteld is voordat zij mijn bedrag kunnen terug storten?? Hoe lang dit gaat duren weten ze ook nog niet???

Gewenste Oplossing:

Als mijn aankoopbedrag terug gestort wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Suus25