Klacht: Lang wachten

op 19 februari 2018 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De bus (102) was uitgevallen, ik zat om 14:35 in de bushalte te wachten voor de bus van 14:50. Deze bus was ineens uitgevallen en nu moet ik nog 30 minuten wachten op de volgende bus.dit is ook de enigste bus die door mijn woonplaats rijd, ik begrijp dat hij buiten de spits om, om het half uur rijd maar dan MOET er wel vervanging worden geregeld als de normale dienst get niet kan redden. Ik ben namelijk erg verkouden en veel aan het hoesten, dit wachten in de kou maakt het er niet beter op…

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als dat er een invalbus beschikbaar is om te rijden als een andere bus niet kan komen. en de wachttijd dan langer als een half uur word

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nvanleeuwen