Klacht: Laarzen niet terug nemen

op 21 december 2017 over Bershka in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een maand geleden de jas van mijn vriend terug geruild voor een andere jas en laarzen voor me zelf. Toen ik thuis kwam vond ik ze toch niet meer mooi. Ik wou ze terug brengen maar ze namen ze niet terug. Ze zijn nog nooit gedragen en ze zitten nog met een elastiek aan elkaar vast. Ik heb de bon maar ze nemen het niet terug omdat er al een uitzondering gemaakt is. Ik wil graag de laarzen terug brengen en me geld terug!

Gewenste Oplossing:

Ik zou het fijn vinden dat ze de schoenen terug nemen en mijn geld terug geven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bershka

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bershka nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Melisa.yalcin