Klacht: Laagste prijsgarantie

op 01 september 2018 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De JUMBO schermt met het feit dat als ik iets ergens anders voor een lagere prijs kan kopen ik het product gratis krijg en dat de prijs aangepast wordt. Bij de JUMBO op Skagerrak in Hoofddorp kocht ik vanmorgen een flesje (250 ml) verse sinaasappelsap voor 1,29. Ditzelfde product kost bij supermarkt DEEN ook in Hoofddorp Euro 0,99. Toen ik dit vertelde aan de bedrijfsleider kreeg ik als antwoord dat het om andere sinaasappelen ging…Ja zo komt de JUMBO dus overal onderuit in andere winkels gaat het natuurlijk altijd om andere producten, verpakkingen etc.

Gewenste Oplossing:

Gewoon die Euro 1,25 terug en een gratis sinaasappelsap en je belofte nakomen JUMBO!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jenufa