Klacht: laag overvliegende straaljagers

op 14 januari 2014 over Ministerie van Geluid in de categorie Muziekstudio

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 13 jan. 2014 rond 16.00 uur vlogen er boven het bosgebied in Emsbüren DE extreem laagvliegende straaljagers over. Op dat moment was ik daar te paard, ik weet dat er geoefend wordt want ze komen ook over ons huis maar dit was op onacceptabele hoogte lees: laagte. Ik had kunnen verongelukken ware het niet dat ik zo’n braaf paard heb en zelfs dit paard werd het te gortig.
j. ten kate
emsbüren

Gewenste Oplossing:

Dat er niet zo laag gevlogen wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ministerie van Geluid over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door staroo90 de