Klacht: Kwaliteit schoenen

op 25 mei 2016 over Foot Locker in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had mijn schoenen nog geen week en ze gingen al aan de kanten kapot. Het gaat om de Adidas superstar schoenen in het wit. Ik heb ze in Antwerpen gekocht. Nu heb ik een aantal foto\’s gemaakt van mijn schoenen waarop u kunt zien dat er draden los zitten waardoor de stof kapot gaat. Als bijlage stuur ik u een foto van de voorkant van mijn schoen zodat u ziet hoe de situatie is. Ook is de logo van de binnen kant weg, hoort dit? En van de zijkanten zit ook de stof los. Is dit een fabrieksfout of zijn de Adidas schoenen in het algemeen zo van kwaliteit?! Graag hoor ik nog van u, Met vriendelijke groet

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer er een oplossing gevonden is. Want nu ben ik niet tevreden over de kwaliteit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Foot Locker

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Foot Locker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anibabajan