Klacht: Kwaliteit rent achteruit

op 13 juni 2016 over PME Legend in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Lang geleden toem PME nog de naam PallMall droeg, ben ik dit merk gaan dragen, super kwaliteit, sterker nog ik heb nu nog steeds kleding van toen in mijn kast!. Maar deze tijd is voorbij, broeken slijten zeer snel, en dan bedoel ik gewoon gaten en scheuren die in de stof vallen. En niet bij 1 broek, maar bij meerdere PME broeken. Ook knopen die eraf springen…. kleine gaatjes in de shirts en zo kan ik nog wel even door gaan. Zeker bij de shirts voel je gewoon het materiaal verschil tussen nu en vroeger… de Prijs is omhoog gegaan, en de kwaliteit naar beneden… Ik ga voor het eerst sinds ik begonnen ben met PallMall over stappen op een ander merk…..

Gewenste Oplossing:

Kwaliteit weer terug naar het oude niveau, maar waarschijnlijk voor mij te laat....

Alle klachten die gemeld zijn door Keesbe