Klacht: Kwaliteit PME broeken

op 01 november 2017 over PME Legend in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Anderhalf jaar geleden 2 PMEbroeken gekocht in Nieuwegein. Na. Korte tijd vielen alle vier zakken van ellende uit elkaar. Maken lukte niet, het leek net papier, zo ontzettend slecht. Wat je ook deed, alles liet los. Ik heb nog nooit zo’n slechte kwaliteit gehad. Uiteindelijk hebben we van ellende de binnenzakken afgeknipt en met een lock- stich weer vastgenaaid, maar de zakken zijn nu uiteraard veel kleiner. Dit MG gewoon niet gebeuren. Ik ben altijd uiterst netjes mer mijn kleding omgegaan en heb zoiets zelfs mer goedkope broeken, zoals die van WE nog nooit meegemaakt.

Gewenste Oplossing:

Ikben bas tevreden als ik kwaliteit voor mijn geld krijg, dus deze twee exemplaren omruilen voor goede, of een fikse korting op de aanschaf van twee nieuwe

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PME Legend

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PME Legend nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Scipio52