Klacht: Kwaliteit Kip kerrie met Pandanrijst

op 26 september 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nieuwsgierig geworden naar deze maaltijd er toch eentje gekocht vanwege het gemak. Maar wat een tegenvaller!!!!! Kip kerrie leek wel een “spuitluier” van een baby en welgeteld 3 blokjes “kip” erin. De groente was ver te zoeken. Dat ben ik beslist niet gewend van AH.

Gewenste Oplossing:

Tevreden??? Als ik een goede, complete maaltijd heb met definieerbare ingrediënten. Ik hoop dat dit een "maandagochtend" miskleun was/is en wil uiteraard minimaal hetgeen retour wat ik heb betaald (2 maaltijden, waarvan eentje na opwarmen in de prullenbak en de ander geen eens open gemaakt en direct richting Kliko)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ina Vos