Klacht: KVK details van WinByMail uit een andere klacht. Met mogelijke oplossing

op 12 februari 2018 over WinByMail in de categorie Websites - Korting, voordeeltjes en aanbiedingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Deze info komt va een andere (verbonden) klacht uit Klacht.nl.
WinByMail is hieraan verbonden.

Mijn Klacht:
Social Performance Marketing bv (SPMbv). Onder deze naam ontvang ik al een tijd lang allerlei onzin e-mails voor zaken die ik helemaal niet wil hebben en me nooit voor heb ingeschreven. Ik heb 26-02-2015 zoals ze onder aan de email vermelden een brief verzonden naar SPMbv, Pb 18, 3340 AA H.I.Ambacht met het verzoek mijn gegevens uit hun database te verwijderen. Ik heb een uittreksel KVK gekocht van SPMbv waar als enig aandeelhouder en bestuurder Malicor Marketing wordt genoemd zie onder:
Inzien uittreksel – Social Performance Marketing B.V. (58910328)
Kamer van Koophandel, 23maart 2015 – 13:55
KvK-nummer 58910328
Rechtspersoon
RSIN 853233950
Rechtsvorm Besloten Vennootschap
Statutaire naam Social Performance Marketing B.V.
Statutaire zetel gemeente Hendrik-Ido-Ambacht
Eerste inschrijving handelsregister 03-10-2013
Datumakte van oprichting 01-10-2013
Geplaatst kapitaal EUR 1,00
Gestort kapitaal EUR 1,00
Deponering jaarstuk De jaarrekening over boekjaar 2013 is gedeponeerd op 04-12-2014.
Onderneming
Handelsnamen Social Performance Marketing B.V.
SamplestoLike
HomeDeveloper
Winbymail
Emailprijzen
Startdatumonderneming 01-10-2013 (datumregistratie: 03-10-2013)
Activiteiten SBI-code: 6312 – Webportals
SBI-code: 6209 – Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie
Werkzame personen 0
Vestiging
Vestigingsnummer 000028236505
Handelsnamen Social Performance Marketing B.V.
SamplestoLike
HomeDeveloper
Winbymail
Emailprijzen
Bezoekadres Zwanebloem12, 3344BM Hendrik-Ido-Ambacht
Postadres Postbus 18, 3340AA Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer 0786231200
E-mailadres info@samplestolike.com
Datumvestiging 01-10-2013 (datumregistratie: 03-10-2013)
Activiteiten SBI-code: 6312 – Webportals
SBI-code: 6209 – Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie
Het opzetten en beheren van: socialemedia gebruikmakende websites en online applicaties, waarmee
zogenaamde leads worden gegenereerd voor klanten.
Werkzame personen 0
Enig aandeelhouder
Naam Malicor B.V.
Bezoekadres Zwanebloem12, 3344BM Hendrik-Ido-Ambacht
Ingeschreven onder KvK-nummer 58909907
Enig aandeelhouder sedert 01-10-2013 (datumregistratie: 03-10-2013)
Bestuurder
Naam Malicor B.V.
Bezoekadres Zwanebloem12, 3344BM Hendrik-Ido-Ambacht
Ingeschreven onder KvK-nummer 58909907
Datumin functie 01-10-2013 (datumregistratie: 03-10-2013)
Titel Algemeen directeur
Bevoegdheid Alleen/zelfstandig bevoegd
Gegevens zijn vervaardigd op 23-03-2015 om13.55 uur.

Ik stuur vandaag een email met de mededeling dat ik SPMbv nog 5 dagen de tijd geef om mijn gegevens te verwijderen en mij in kennis te stellen dat ze aan mijn verzoek hebben voldaan.

Gewenste Oplossing:
Ik ben tevreden wanneer ze al mijn gegevens uit hun database hebben verwijderd en mij geen ongevraagde e-mails meer versturen

———————————————
Reactie van de melder van de klacht mvok
2 jaren geleden – Ik heb om 14.47 uur aan Social Performance Marketing bv mijn email verstuurd dat ik nog steeds geen reactie heb gehad op mijn brief van 26-02-2015. Vandaag ontving ik om 15.40 uur onderstaand antwoord: Geachte mevrouw ………, Uw brief is vandaag bij ons bezorgd en ik heb uw brief persoonlijk verwerkt. U bent uitgeschreven voor al onze acties. Het kan voorkomen dat u de komende 48 uur nog enkele mails van ons ontvangt ivm gevulde queues op onze mailserver. Echter zult u na deze4 48 uur geen mails meer van ons mogen ontvangen. Ik hoop uw vraag naar tevredenheid te hebben beantwoord MvG ……………… Social Performance Marketing BV Zo hoor je een maand niets. Dan hoor je binnen een uur iets. En….wel toevallig dat juist vandaag mijn brief bij hun is bezorgd. Tja

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ze al mijn gegevens uit al hun databases behorende bij onder andere: Trampoline4you.com, Pool-4-You.com, Racecar-experience.com, loungeset2win.com, amusementparktickets4you.com or WinByMail, hebben verwijderd en mij geen ongevraagde e-mails meer versturen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over WinByMail

Reactie van de melder van de klacht erres2551

3 maanden geleden - Rubriek: Reclame 078-7610399 op hetzelfde adres ingeschreven: Malicor Zwanebloem 12, 3344 BM Hendrik-Ido-Ambacht KVK nr. 09189316 Divergent Mail BV Zwanebloem 12, 3344 BM Hendrik-Ido-Ambacht KVK nr. 65689100 M.W.J. Cordewener Holding BV Zwanebloem 12, 3344 BM Hendrik-Ido-Ambacht KVK nr. 58909087 Malicor BV Zwanebloem 12, 3344 BM Hendrik-Ido-Ambacht KVK nr. 58909907 Social Performance Marketing BV Zwanebloem 12, 3344 BM Hendrik-Ido-Ambacht KVK nr. 58910328 Malicor Marketing Zwanebloem 12, 3344 BM Hendrik-Ido-Ambacht KVK nr. 50287257 bestuurders: hr. Marcel Cordewener van M.W.J. Cordewener Holding B.V. mevr. Lisette J. Klein van L.J. Klein Holding B.V. Enige aandeelhouder en bestuurder van Social Performance Marketing B.V. (hierna: ‘SPM’) is Malicor B.V. Deze vennootschap heeft twee bestuurders: M.W.J. Cordewener Holding B.V. en L.J. Klein Holding B.V. De bestuurders van deze vennootschappen zijn de heer M.W.J. Cordewener en mevrouw L.J. Klein IP/Domain Checker Domain Name: winbymail.net Top Level Domain: NET (Network) DNS Lookup IP Address: 217.166.251.137 Reverse DNS: mail08.tuinbonwinnen.nl % Abuse contact for '217.166.251.0 - 217.166.251.255' is 'abuse@kpn.com' inetnum: 217.166.251.0 - 217.166.251.255 netname: OTS671275 descr: Malicor Marketing descr: ZWYNDRECHT country: NL admin-c: MC25676-RIPE tech-c: MC25676-RIPE status: ASSIGNED PA notify: kpn-ip-office@kpn.com mnt-by: AS286-MNT created: 2013-03-29T08:31:57Z last-modified: 2013-03-29T08:31:57Z source: RIPE person: M Cordewener address: NL e-mail: info@malicor.eu phone: +31787610093 notify: kpn-ip-office@kpn.com mnt-by: AS286-MNT nic-hdl: MC25676-RIPE created: 2013-03-29T08:31:57Z last-modified: 2013-03-29T08:31:57Z route: 217.166.128.0/17 descr: KPN B.V. origin: AS1136 notify: kpn-ip-office@kpn.com mnt-by: KPN-MNT created: 2012-07-12T10:59:33Z last-modified: 2012-07-12T10:59:33Z source: RIPE -------------------------------------

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over WinByMail nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door erres2551