Klacht: Kruitvat piet pieraat pleisters (kinderen)

op 04 augustus 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een week geleden bij jullie in de winkel de kinders pleisters van Piet Piraat gekocht. IK had een pleister op zijn borst geplakt ik haal deze er de zelfde avond af en hij heeft er nu al een week een soort van brandvlek aan over gehouden! Ik vind dit echt niet normaal en het is al een week zichtbaar door deze rommelen die zomaar verkocht mag worden!!!
Ik hoop dat jullie een excuus hebben of een andere toekomende oplossing want ik ga hier anders werk van maken!

Gewenste Oplossing:

Wil graag horen wat jullie hier op te zeggen hebben!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wendy van hezik