Klacht: kruidvat.nlthuiskomen

op 27 augustus 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

24-8-18 heb de unieke code ontvangen bij mij aankoopbedrag. Ik kijk thuis na wat ik gewonnen heb. En tot grote verbazing zeg die de code is al gebruikt RAAR! Heel raar! Ik bel vanmorgen op tegen 9.30uur om de klacht in te dienen. Uw collega zei; ik kijk het voor jou na, en ze kwam dus met het zelfde resultaat uit. de code is al gebruikt Ik zou nog nader horen , maar niets hoor…

Gewenste Oplossing:

als jullie de belofte na komen of graag zie ik wat anders tegemoet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Bernadette Kok _Kramer

6 maanden geleden - 7-9-18 heb ik de unieke code ontvangen bij mij aankoop bedrag. Ik kijk thuis na wat ik gewonnen heb. En tot grote verbazing zeg die de code is al gebruikt RAAR en vooral als dit al voor de 2de keer voor komt. Hoe is het mogelijk? dit gebeurde 24-8 ook al. voordeelkaart nr 2620852473388 code Y59A92YY44

Alle klachten die gemeld zijn door Bernadette Kok _Kramer