Klacht: Krijg geen reactie op mijn retour

op 09 februari 2018 over Lots of goodies in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had 3 jurkjes besteld. 1 daarvan heb ik gehouden, 1 wilde ik sowieso niet, en 1 wilde ik ruilen. Heb dus 2 jurkjes retour gestuurd. Van de ene die ik niet wilde heb ik inmiddels geld retour gestort gekregen, maar van de andere niet en ook geen omruil ontvangen.
Kwam er pas achter dat ze geen tel nr hebben toen ik ze wilde bellen om te vragen wat de status is. Inmiddels tig mailtjes gestuurd naar hun retour mail maar ook naar hun info mail. Heb ze toen ook nog via Facebook benaderd maar krijg geen reactie!

Gewenste Oplossing:

Dat ze het geld terug storten van het andere jurkje of alsnog de omruil sturen.

Alle klachten die gemeld zijn door channie4ever