Klacht: Krijg geen geld terug

op 30 september 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben al maanden bezig om een bedrag van 28euro terug te krijgen als ik ze opbel dan zien ze de credit nota en beloven dat het verrekend wordt maar ze doen het gewoon niet,ben al over gestapt naar een andere aanbieder en dat raadt ik de mensen ook aan ga niet in zee met hun want ze doen niets voor de klant

Gewenste Oplossing:

Wil mijn geld hebben

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roel Van oldenbarneveld